Skandinaviens ledande gitarrportal

Fender Parallel Universe

Vad sägs om att korsa en Strata och Tele?
Eller en Jaguar och en Stratocaster?
Det är precis vad Fender kommer att göra under 2018 med den helt nya Parallel Universe Collection. Tillgänglig från början av april kommer den här begränsade tillverkningen innehålla hybrider av Fenders gitarr- och basmodeller.
Strat-Tele Hybrid har den traditionella Tele-kroppen med tre Custom Shop '69 Aged Strat-mikar, ett Strat-synkroniserad svajstall och komfortkonturer.
Jazz Tele har ett vintageinspirerat ljud, modern spelkänsla, bestyckad med ett par amerikanska Vintage '65 single-coil Jazzmaster-mikrofoner.
Elite Nashville Telecaster HSS är en ”supercharged” American Elite Telecaster utrustad med en ShawBucker humbucker som stallmikrofon, tillsammans med två Pure Vintage '64 Tele-mikar i mitt-och halsposition.
Meteora med både Jazzmaster och Telecaster gitarrfunktioner har en slank, ny, kompenserad kroppsform
Troublemaker Tele har en bunden mahognykropp med en lönntopp, Cabronita-plektrumskydd. Mikrofoner är ShawBucker 1T och 2T humbuckers.
Whiteguard Strat kombinerar Telecaster-twang med de eleganta, ergonomiska konturerna av en Strat.
Tele Thinline Super Deluxe är bestyckad med TV Jones Classic-mikar med en kropp som liknar Fenders Tele Thinline.
Jaguar Strat har tydliga drag av Jaguar med sitt switchingsystem, parad med Strat-elektronik för att skapa ett unikt hybridsystem, samt Stratocasterns kroppsform.
'51 Telecaster PJ Bass kombinerar element från Precision and Jazz Bass-modellerna med en 34" Telecaster-bashals i lönn med en American Vintage '63 P Bass-formad profil.

 Prenumerera på nyhetsbrev från fuzz.se
ANNONSER
banner