Skandinaviens ledande gitarrportal

NAMM 2018 - Sex nya Fender-pedaler

Fender släpper sex nya effektpedaler för NAMM 2018, inklusive en Pugilist Distortion, Santa Ana Overdrive, Mirror Image Delay, Marine Layer Reverb, The Bends och Level Set Buffer.
Varje pedal har ett chassi av borstad aluminium i en diskret design.
Pugilist Distortion är en flexibel distpedal med dubbla gain-steg med oberoende tonkontroller, som kan köras separata eller tillsammans. Därutöver finns en omkopplare för basboost med Blend- och Level-kontroller för att mixa mellan det två kanalerna.
Santa Ana Overdrive är en FET-uppbyggd overdrive med många ljudmöjligheter med en 3-bands eq, kontroller för Level och Drive med fotomkopplare för Level-boost och switch för A/B-Voice.
Mirror Image Delay är en delaypedal med ett mångsidigt utbud, från slapbacktoner till episka ljudbilder med modulerade delay. Kontroller finns för Depth, Rate, Feedback, Time och Level. Därutöver en Type-switch för val av Digital, Analog och Tape, samt en switch för punkterad åttondelsrytm.
Marine Level Reverb har tre omkopplingsbara reverbtyper: Hall, Room och Special, vardera med två variationer. De fyra kontroller utgörs av Reverb Time, Damping, Pre Delay och Level.
The Bends är en kompressorpedal med kontroller för Drive, Recovery, Level och en Dry/Wet-switch.
Level Set Buffer är en pedal som för att kunna kontrollera signalstyrkan för gitarristen som byter instrument i mitten av en spelning eller som har ett stort och varierat pedalboard. Kontroller finns för  Level-, Hi-Freq-,  Load och Mute.
 

Fler artiklar

     Prenumerera på nyhetsbrev från fuzz.se
    ANNONSER
    banner