banner Skandinaviens ledande gitarrportal
ANNONS

 

Fender Mustang GT

Världens mest avancerade digitala förstärkare

 

ANNONS: Lanseringen av den nya digitala Fender Mustang GT-förstärkarserien utgörs av tre uppdaterade combomodeller: Mustang GT 40, Mustang GT 100 och Mustang GT 200. Dessa erbjuder bland annat en flexiblare och förbättrad signalbehandling för ett mer naturtroget ljud samt en ny LCD-skärm med ett enkelt användarvänligt gränssnitt. Förutom Bluetooth-funktion, är Mustang GT dessutom världens första Wi-Fi-kompatibla förstärkare. För att steppa upp Fender Mustang GT-förstärkarserien ytterligare lanseras nu även en ny app: Fender Tone.
 

 
Fender Tone app
Fender Tone är en gratis app framtagen för att samarbeta med- och styra din Mustang GT. Här finns oändliga ljudmöjligheter att tillgå då den speglar allt som du har i förstärkaren. Ljuden styrs/ändras/sparas i realtid via en enkel design, snabbt och lätt. Med den nya appen kan man alltså hantera presets men dessutom skapa och dela egna med andra via den sociala browse-delen. Även etablerade artisters presets går att hämta ner via appen.
Det finns också möjlighet att växla smidigt från ljud till ljud med "setlist"-funktionen  framförallt en tillgång vid spelningar, repetitioner eller lektioner.
För gitarrister som vill veta mer finns illustrerade genomgångar som erbjuder utmärkta tips och information om förstärkarmodeller, detaljer om effekter om signalvägar.
Fender Tone-appen är tillgänglig för nedladdning i App Store och snart i Google Play för Android.
 
 
Produktinfo
Mustang GT är bestyckad med klassiska förstärkarmodeller, som täcker in allt från legendariskt '59 Bassman-sound till modern metal. Lägg där till 47 olika effekter som gör att Mustang GT digitala förstärkare kapabel att enkelt återskapa de klassiska gitarrsounden, eller skapa helt nya, aldrig tidigare hörda ljud.
 

 
Uppdatering via Wifi
Användare av Mustang GT kommer att få frekventa programuppdateringar och uppdatering sker enkelt, genom att sätta på förstärkaren och bekräfta att den är ansluten till Wi-Fi.
 

Fakta Mustang GT:

 
Mustang GT 40
Effekt: 40 watt
Högtalare: 2x6” Celestion Special Design
Utgång: USB, 3,5 mm hörlurar
Fotomkopplare: MGT-4 (tillval)
 
Mustang GT 100
Effekt: 100 watt
Högtalare: 1x12” Celestion Special Design
Utgång: USB, 3,5 mm hörlursuttag, Stereo Line Out, Stereo FX Loop
Fotomkopplare: MGT-4 (tillval)
 
Mustang GT 200
Effekt: 200 watt
Högtalare: 200 W 2x12” Celestion Special Design
Utgång: USB, 3,5 mm hörlursuttag, Stereo Line Out, Stereo FX Loop
Fotomkopplare: MGT-4 (ingår)
 
Mer info:
 

 

 

ANNONS
banner banner banner banner

Countdown to Fuzz Guitar Show 2018
FUZZ GUITAR SHOW 2018
MAY 26-27, GOTHENBURG