Skandinaviens ledande gitarrportal
2blastcult-.jpg
»

Blast Cult Thirty2

Blast Cult Thirty2 är ingen vanlig bas. Det är framförallt ljudet som sticker ut eftersom det påminner mycket om klangen från en kontrabas. Blast Cult gör också kontrabasar och härstammar från grundaren av det numera avsomnade King-märket.

2bastest.jpg
»

Mattisson Series IV & Warwick Thumb Bass SC

Mattisson Series IV och Warwick Thumb Bass SC drog till sig min uppmärksamhet på FUZZ Guitar Show i våras. Nu gör vi en test på dessa basar och nyfikenheten har blivit stillad.

»

Yamaha BB 424 • BB 1024X • BB 2025X

Yamahas BB-serie var mycket populär redan på åttiotalet och får betecknas som en modern klassiker. Dessa nya modeller är inte rena återutgåvor, men i huvudsak är det basar med samma egenskaper.
...

»

Tre Ibanezbasar

SR-serien har blivit moderna klassiker. Bekvämlighetsbasar skulle man kunna kalla dem, eftersom de är både lätta att bära och spela på. Kropparna är relativt små utan att bli för minimala. Halsarna i ...

»

Squier Classic Vibe

Squiers nya vintage-inspirerade serie Classic Vibe tar vara på karaktärsdragen från de gamla klassikerna utan att vara rena återutgåvor.  
Squier är som bekant Fenders lågprisinstrument. Classic Vi ...

»

Mattisson Bass Series II 5 & Series II Fretless 6

Hög tid för FUZZ att åter uppmärksamma våra duktiga inhemska basbyggare. Först ut två basar från Mattisson Bass. Anders Mattisson i Kumla är en basentusiast av stora mått. Sedan flera år driver han Ma ...

ANNONSER
banner banner banner banner