Skandinaviens ledande gitarrportal
22me-80_top_gal.jpg
»

Boss ME-80

Boss ME-serie har funnits ett tag och den senaste versionen ME-80 som fuzz.se testar visar att Boss tar sina olika kundgrupper på stort allvar.

2kompressor_pedaler.jpg
»

BearFoot Pale Green Compressor & Xotic SP Compressor & Wampler Ego Compressor

Kompressor är nog en av de mest debatterade effekterna. En del tycker det förstör ljudet och vissa kan inte spela utan. Här följer tre variationer på temat: BearFoot Pale Green Compressor, Xotic SP Compressor och Wampler Ego Compressor.

2pedaltest.jpg
»

BearFoot Arctic White Fuzz, Model G, This Gates to 11 & Mad Professor Royal Blue Overdrive

Det är dags att kolla in vad ”the mad professor” Björn Juhl haft för sig den senaste tiden. Här följer en test på tre BearFootpedaler samt en ny Mad Professor overdrive som samtliga bär hans signum.

2eventid-h.jpg
»

Eventide H9 Harmonizer Effects Processor

New Jerseybaserade Eventide har under de senaste fyra åren utökat sin huvudverksamhet, att tillverka marknadens överlägset bästa studioeffekter, till oss helt vanliga gitarristers bästa. Nu är det hög tid att kolla in deras senaste produkt; H9 Harmonizer.

2randall-rg.jpg
»

Randall RG13

Randall RG 13 är en gitarrpedal och trekanalig förstärkare i en och samma enhet, med en hel del nytänk. FUZZ tar givetvis en testrunda.

2fractal.jpg
»

Fractal Audio Systems Axe-Fx Mk II

En av de mest omtalade digitala gitarrsystemen, Fractal Audio Systems, får en av sina mest omtalade uppgraderingar, Firmware 10 (fw10). FUZZ uppmärksammar givetvis denna händelse.

ANNONSER
banner banner banner banner