Skandinaviens ledande gitarrportal
vg507_.jpg
»

VGS Radioactive TD-Special V Pro

Tyska VGS följer nu upp sin satsning på True Temperamentbestyckade elgitarrer med ännu en signaturmodell för den svenske gitarrstjärnan Tommy Denander. Denna gång dock utan Evertune-stall och en modell som fått namnet VGS Radioactive TD-Special V Pro.

cl40frontview.jpg
»

Olsson Club 40 Amp.

En av tankarna bakom Olsson Amps nya modell har varit att ta fram en lite nättare förstärkare, enkel att transportera men som trots formatet levererar ett mångsidigt ljud och en hygglig effekt. Det har resulterat i Olsson Club 40, en rörcombo på 40 watt med två kanaler, fjäderreverb och en tolvtummare.

madprofessor_simble_effektpedal_.jpg
»

Simble Overdrive - en Dumble i pedalform?

Simble är en ny overdrivepedal tillverkad av Mad Professor Amplification men som går under dess egna namn. Den är heller inte designad av MP:s Björn Juhl utan av den finländske ampgurun Lassi Ukkonen.
Namnet antyder en liten ordlek med den mytomspunna förstärkaren Dumble och helt klart förhåller det sig så att denna gitarrförstärkarnas heliga graal har inspirerat till skapandet av Simble.
budda_pedals.jpg
»

Fem Budda effektpedaler

Budda, det legendariska boutiquemärket har ny svensk distribution genom Reverb North.
Nu lanserar man fem effektpedaler i en ny serie tillverkade i Kina i en prisklass som lär passa de flestas budget: Om Overdrive, ZenMan OD/Boost, Karma Chorus, Samsara Delay och Chakra Compressor.
hagstrom_super_swede_basgitarr.jpg
»

Hagström Super Swede Bass Northen series & Music Man Classic Sabre

Dessa basar från Hagström och Music Man är exklusiva instrument och är nyutgåvor av klassiska modeller. Lustigt nog kom båda modellerna runt 1978-1980. Såväl Hagström som Music Man har valt att utveckla modellerna så det är inga rena vintage-utgåvor där alla detaljer stämmer med de gamla originalen. Båda basarna visar upp ljudmässig mångsidighet så de flesta har något att hämta i dessa utmärkta instrument.

gt-001_top_.jpg
»

Boss GT-001

Mats Nermark testar nya Boss GT-001. 

För många år sen hade de flesta tillverkare en desktopversion av sina förstärkarmodellerare. Så även Boss med sin GS-10 som jag personligen använde flitigt i många år. Nu efter många års uppehåll släpper Boss en ny desktopmodell med stort släktskap i funktionalitet med golvmodellen GT-100 V2.

ANNONSER
banner banner banner banner