Skandinaviens ledande gitarrportal
abb98805-f9da-4300-956f-c511fc.jpg
»

Randall Thrasher Head

Randalls flaggskepp när det gäller rörtoppar är Thrasher. En gitarrförstärkartopp på 120 watt med massor av kraft och kvaliteter framförallt för den gain- och distinriktade finsmakaren.

2amplfi.jpg
»

Line 6 Amplifi 75

Line 6 gjorde en reklamkampanj inför utrullningen av Amplifi som löd ”The Guitar Amp reinvented”. Lite lurigt att översätta andemeningen i detta påstående...

2olsson_club_fifteencf_preview_shadow_.jpg
»

Olsson Club Fifteen

Vi har fått förtroendet att lyssna på en ny, behändig och något effektsvagare förstärkarmodell från Olsson Amps. Club Fifteen som är på 17 watt är i första hand avsedd för klubbspelningar, studiospel och rep.

2swart_space_tone_gitarr_forstarkarefront.jpg
»

Swart AST PRO 6V6/6L6

Michael Swarts Atomic Spacetone-serie (AST) har i USA placerat sig högt i näringskedjan när det gäller handbyggda, rörbestyckade och små behändiga förstärkare. Michael, som själv är gitarrist och studioägare, har stor erfarenhet av förstärkare från 50- och 60-talen men ansåg att det fanns rum för förbättring och utveckling. 

2randall_rd100front.jpg
»

Randall RD100H Diavlo

Randall, numera förstärkt med ampgurun Mike Fortin, klipper till med en rödglödgad djävul till förstärkartopp, RD100H Diavlo. Bered dig på riktigt heta distsound, men också mindre distbetonade ljuddomäner av fint snitt.

23peavey-valveking-ii-20w-micro-head_gitarrforstarkare.jpg
»

Peavey ValveKing II Microhead

Fuzz.se har precis packat upp en liten stöddig ”lunchbox”-förstärkare från Peavey. Denna typ av micro-stärkare blir alltmer populära, vilket har sin förklaring. Erbjuds man bra ljud och utmärkta finesser i ett så slimmat format som detta, är det ju bara att tacka och ta emot.

ANNONSER
banner banner banner banner